FAQ

FAQ

Frequently Asked Questions

Hieronder vind je de meest voorkomende vragen. Als er nog onduidelijkheden zijn, verwijs ik je naar het contactformulier om vragen te stellen. Wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Ik heb interesse in één van de lessen. Wat moet ik doen?

Allereerst: wat leuk dat je interesse hebt. Neem contact met ons op via het formulier bij de desbetreffende les of meld je aan bij de proefles aanvraag pagina.

Moet ik betalen om mee te trainen?

Nee, je bent van harte welkom om gratis 3 proeflessen mee te trainen. Wij kiezen speciaal voor drie proeflessen, omdat geen les hetzelfde is.

Ik wil mij graag inschrijven. Hoe gaat dit in zijn werk?

Na jouw proefles krijg je van ons een inschrijfformulier. Dit formulier kun je voor de eerstvolgende les geven aan de desbetreffende instructeur.

Hoe lang zit ik aan een overeenkomst vast?

Veel scholen hanteren 12 maanden contract. Wij doen hier niet aan.  Wij hanteren een maandelijks opzegtermijn.

Ik wil opzeggen. Hoe doe ik dat?

Je stuurt e-mail naar info@guanyu.nl en geeft aan per wanneer je wilt opzeggen. Geef aan in het onderwerp dat het om een opzegging gaat. Wij horen overigens ook graag feedback!

Als ik per kwartaal betaal, krijg ik dan geld terug bij opzegging?

Als je vooruit betaalt voor een kwartaal, dan krijg je geen restitutie.
Voorbeeld: Je hebt betaald per kwartaal en hebt het eerste kwartaal betaald (januari, februari en maart). Als je wilt opzeggen op 22 januari, krijg je geen geld terug voor de maanden februari en maart.

Betaal ik in de zomervakantie door?

Wij geven 11 maanden per jaar les. In augustus vinden geen lessen plaats en betaal je ook niet.

Welke lessen mag ik volgen als ik lid ben?

Je betaalt per dag en niet per les. Dit betekent dat je alle lessen op dezelfde dag mag volgen. Je hebt de keuze of je maandag, woensdag of vrijdag komt trainen.

Voorbeeld: Je bent ingeschreven voor 1x per week en betaalt per maand en komt elke woensdag. Dit betekent dat je op maandag Tai Chi en Wing Flow lessen kan volgen.

PROBEER 3 PROEFLESSEN GRATIS

START NU
MET KUNG FU LESSEN
SCHRIJF JE NU IN