Bao Trieu Trainingsweekend 2019

Zondag 7 juli zijn we met de school op bezoek geweest bij Bao Trieu, Wushu school te Groningen. Er werden meerdere workshops gegeven waar je aan kon deelnemen ongeacht je niveau. De workshops bestonden uit de sporten Wushu, Taiji Quan, Bagua, Judo, Boksen, Muay Thai en Wudang.

Bij aankomst werden we ontvangen door Earl Blijd, de organisator van het evenement. Om 10 uur ’s ochtends begonnen we met een gezamelijke warming-up, deze bestond uit een deel Kung Fu en het losmaken van de gewrichten, gevolgd door een korte routine bachata dansen.

Na de warming up kon je kiezen welke workshop je wilde volgen. Er waren 3 vloeren met workshops, op 1 van deze vloeren werd er Taiji waaier vorm gegeven. Na de workshop hadden we een gezamelijke lunch. De lunch bestond uit saté, rijst en loempia’s.

Een uur later begonnen we weer met de workshops waarbij de groep zich opsplitste, ik ging voor de workshop Bagua en de andere groep ging voor Taiji Chen stijl. Na deze workshop zijn we doorgegaan met Wudang en boksen. Alle workshops waren super leuk om te volgen. Met de hele groep hebben we ontzettend veel plezier gehad en een kijkje gekregen in andere stijlen.

Met dank aan Ismet Himmet, Koen Oosterhout, Yanlong Li, Robert Bikkes en Silverster Roos voor de workshops. En natuurlijk Carl & Earl Blijd voor de organisatie.

Hieronder volgen enkele foto’s voor een sfeerimpressie: