Bedrijfstraining

Bedrijfstrainingen

Op zoek naar een leuke leerzame training voor uw personeel of collega’s? Wij geven leuke trainingen met actuele topics op het gebied van ontspanning, uithoudingsvermogen en weerbaarheid. De trainingen zijn geschikt voor bedrijven en scholen. U kunt kiezen uit één van de bestaande trainingen.

 • Shaolin Kung Fu
 • Tai Chi Qigong

Hieronder vind je meer informatie over de trainingen en onze klanten. Heb je een vraag of wil je een training aanvragen, vul dan het aanvraag formulier in.

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  Shaolin

  Kung Fu workshop

  Een workshop kung fu is zeer geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een workshop kung fu is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit. Onze professionele docenten spelen daarbij graag in op uw wensen.

  Inhoud van een workshop Kung Fu
  Onze workshop laat u kennis maken met de oosterse sport Shaolin Kung Fu, ook wel de oorsprong van vele vechtsporten. Je wordt hier getest op motoriek, balans, lenigheid en veel meer.

  De workshop begint met een kleine warming up: spieren en gewrichten worden losgemaakt. Daarna gaan we verder met het stretchen van de spieren, om vervolgens over te gaan naar de basisoefeningen als trappen en standen. Als laatste onderdeel gaan we 1 van de vele bekende vormen leren.

  Tai Chi

  Workshop Tai Chi

  Een Tai Chi workshop is zeer geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een Tai Chi workshop is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit.

  Inhoud van de Tai Chi workshop
  Onze workshop is een introductie in de sport Tai Chi. De docent wisselt uitleg af met het doen van oefeningen. Naast leren wat Tai Chi is, kunnen de deelnemers het zelf ervaren.

  De workshop begint met een kleine warming up. De spieren en gewrichten worden door middel van  beweging opgewarmt. Daarna volgt een korte uitleg over de basisprincipes van Tai Chi, welke vervolgens direct in de praktijk gebracht worden. Na de basis oefeningen leer je een Tai Chi vorm welke snel en makkelijk aan te leren is. De workshop wordt afgesloten met met een aantal meditatie en ademhalingsoefeningen.

  Onze klanten

  Deze bedrijven waren u voor. Ben je ook geinterreseerd, vraag gerust een offerte aan.

  Kosten
  De kosten van de workshop zelfverdediging hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen.

   

  Kleding
  Kung Fu kan in sportkleding worden gedaan, met als voorkeur sportschoenen.

  Locatie
  Onze workshops worden op dit moment alleen in de stad Almere gegeven. Een workshop shaolin of taichi kan prima in de openlucht plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij ook de locatie voor u regelen in Almere.

  De ruimte moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Oppervlakte circa 250 m2 per 25 deelnemers,
  • Niet toegankelijk voor derden

  Tijdstip
  Minimaal 2 weken van te voren boeken. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden. Een volle maag en alcohol gaan namelijk niet goed samen met het zelfverdedigen. We raden u wel aan om vooraf lichtjes iets te eten, geen vloeibare etenswaren als soep.

  Taal
  De workshops kunnen worden gegeven in het Nederlands of het Engels.

  6-30
  Deelnemers
  60-90
  Minuten
  Onbekend
  Prijs is op aanvraag
  Almere
  Ter bespreking

  WHAT CLIENT'S SAY