Chinees Nieuwjaar 2020: Rat

Chinees Nieuwjaar 2020

Gelukkig Chinees Nieuwjaar! 2020 zal het jaar van de (metaal) Rat zijn en ieder Chinees teken op zijn eigen manier beïnvloeden. Ik geef je graag een overzicht!

Chinees horoscoop – Rat 2020

De Rat heeft veel fantastische vooruitzichten in het jaar 2020. Je kunt je bestemming bepalen zoals je wilt, op voorwaarde dat je veel en hard werkt. Er zal vooruitgang zijn in alle facetten van het leven. Succes in het leven is verzekerd vanwege je charisma en aangename instelling.

Chinees horoscoop – Os 2020

De Os zal harder moeten streven om financieel te worden beloond in 2020. In het proces zal jouw gezondheid worden beïnvloed en moet je hier meer aandacht aan besteden. Emotioneel welzijn is even belangrijk. Je moet je richten op het juiste dieet en een goed fitnessregime. Alle nieuwe projecten moeten gedurende het jaar worden uitgesteld. Besteed aandacht aan huidige ondernemingen en maak ze levensvatbaar door alle troep op te ruimen.

Chinees horoscoop – Tijger 2020

2020 belooft een prachtig jaar te worden voor de Tijger, met algemene vooruitgang in het leven. Je moet je concentreren op het voltooien van jouw projecten door doorzettingsvermogen en toewijding. Er is geen plaats voor negativiteit in het leven en associeer jezelf met positieve mensen. Je moet een schema hebben voor het voltooien van jouw taken en je moet je strikt houden aan jouw planning.

Chinees horoscoop – Konijn 2020

Ben je Konijn? Probeer je stressniveau te verlagen en aandacht te besteden aan gezond zijn. Voldoende ontspanning zou jouw conditie moeten verbeteren. Een fijne relatie hebben met je partner in 2020 is essentieel (altijd natuurlijk, maar dit jaar extra essentieel!). Alle projecten uit het verleden moeten voltooid zijn en je moet alle problemen in je leven oplossen. Correcte planning en goed nadenken moeten ingaan op het begin en de voltooiing van nieuwe ondernemingen.

Chinees horoscoop – Draak 2020

Draak-mensen zullen een uitstekend professioneel leven hebben met de steun van collega’s en senioren. Het belooft een zeer vredig jaar te worden en je moet goed opletten om je welzijn te handhaven. Je krijgt veel kansen om je sociale leven te verbeteren door nieuwe contacten te leggen. Het persoonlijke leven kan fijner worden gemaakt door de spanningen op de werkplek op kantoor te laten.

Chinees horoscoop – Slang 2020

Het jaar van de Rat 2020 is vrij gelukkig voor de Slang-dierenriem en je zult veel geluk hebben op alle gebieden van het leven, behalve gezondheid. Je kunt jouw gezondheid behouden met voldoende ontspanning en goede voedingsgewoonten. Je moet naast fysieke fitheid ook aandacht besteden aan je mentale welzijn. Enkele slangen hebben voldoende kansen om hun levenspartners in 2020 te ontmoeten. Getrouwde stellen kunnen van hun leven genieten als ze hun problemen oplossen met de juiste communicatie.

Chinees horoscoop – Paard 2020

Voorspellingen voor het Paard-dierenriemteken voor het jaar 2020 suggereren dat het jaar je leven ingrijpend zal veranderen. Je moet je fouten uit het verleden bekijken en je leven veranderen om te groeien. Er zullen nieuwe openingen voor jou zijn om jouw inkomsten gedurende het jaar te verbeteren. Het getrouwde leven kan fantastisch worden gemaakt met meer romantiek en passie. Het jaar is handig om op vakantie te gaan met familie en vrienden.

Chinees horoscoop – Schaap 2020

Voorspellingen voor mensen van het Schaap-dierenriemteken voor het jaar 2020 voorzien dat alle aspecten van je leven klaar moeten zijn om veranderingen te accepteren. Je carrière, relaties, dagelijks leven en gedrag zullen worden getransformeerd. De geldstroom is voldoende en je moet je concentreren op het verminderen van onnodige uitgaven. Het jaar belooft geen uitbreiding van jouw bedrijfsactiviteiten. Professionals kunnen zich verheugen op het veranderen van baan. Getrouwde schapen zullen meer liefde en passie hebben. Singles moeten hun bestaande partnerschappen herzien en beslissen over de voortzetting van de relaties.

Chinees horoscoop – Aap 2020

Het jaar van de (metaal) Rat zal het leven van de Aap radicaal veranderen. Je zult dynamischer en energieker zijn in je benadering van het leven. Financieel zal het jaar winstgevend zijn. Je zult vooruitgang boeken in je carrière vanwege je positieve houding. Je moet je kalmte handhaven in het jaar 2020. Sociaal zul je nieuwe contacten leggen en heel populair worden bij je vrienden.

Chinees horoscoop – Haan 2020

Over het algemeen zal het jaar 2020 een succesvol jaar zijn voor de Haan-dierenriem. Probeer het hele jaar door zoveel mogelijk te sparen. Het zal je in de toekomst helpen. Houd bij het nemen van beslissingen rekening met alle aspecten van het probleem. Er is geen plaats voor overhaastheid in de omgang met jouw collega’s op de werkplek. Je moet emotioneel stabiel zijn om je relaties te redden.

Chinees horoscoop – Hond 2020

Het jaar 2020 belooft een fantastisch jaar te worden voor de Hond. Je leven zal eenvoudig en duidelijk zijn. Als er geen serieuze problemen zijn, is het aan jou om het beste uit je leven te halen. Ervaring met familie en je partner zal zeer fijn zijn. Professioneel zul jij je hoogtepunt bereiken en kun je promoties en financiële beloningen verwachten. Je zult veel openingen hebben om te groeien en het is aan jou om er gebruik van te maken.

Chinees horoscoop – Varken 2020

Het jaar 2020 wordt een gemiddeld jaar voor de mensen van de Varkensdierenriem. Carrière zal het hoogtepunt van je leven zijn. Professionals en zakenmensen zullen een uiterst productief jaar hebben. Tijdens het beleggen moet je op je gevoel letten in plaats van afhankelijk te zijn van de expertise van anderen. Gezondheid is een punt van zorg en Varkens moeten klaar zijn voor kleine gezondheidsproblemen.

Ik hoop dat jullie het interessant en leuk vonden om te lezen en ik maak hier graag een jaarlijks iets van :). Mocht je meer willen lezen over jouw persoonlijke horoscoop, dan kun je naar de website van mijn bron gaan. Ik link de bronnen altijd in mijn artikelen.

Bron: chinesenewyear.net