Shaolin Dragons (Gev.)

Shaolin Dragons Gevorderd

Na het behalen van level 2 van de Shaolin Dragons stromen de leerlingen door naar de Shaolin Dragons gevorderd. De kinderen zijn dan gemiddeld tussen de 10 en 12 jaar oud. Deze lessen vinden woensdag en vrijdag plaats. Zie het rooster voor het volledige overzicht. Origineel werden Shaolin Kung Fu meesters in vertrouwen genomen door de ouders om de kinderen groot te brengen door middel van het leren van zelf discipline, fysieke training en respect door middel van de filosofie en Chinese cultuur.

Shaolin Kung Fu Gevorderd

Shaolin Kung Fu is voornamelijk goed voor kinderen en tieners om hen te helpen met het ontwikkelen van balans, coördinatie, reactievermogen, flexibiliteit, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht. Naast deze voordelen krijgen de kinderen ook zelfvertrouwen en leren zij niet alleen zichzelf te respecteren, maar ook hun leraar (shifu) en medestudenten, wat een groot onderdeel is van het beoefenen van Martial Arts. Martial Arts is een discipline welke focus vereist, hard werk en doorzettingsvermogen, wat kinderen zal helpen in alle aspecten van het leven en niet alleen de Martial Arts.

Shaolin Dragons lesopzet

In de lessen zullen de kinderen en tieners kennis maken met de eerste vorm “Babu Lian Huan Quan”. Daarna worden wapens behandeld, zoals de stok- en zwaardvorm.Wij werken niet met banden, maar met verschillende levels. In de lessen zie je niet aan de kleur band welk niveau iemand heeft.

De gemiddelde groepsles is als volgt opgebouwd:

  • 15 minuten warming-up
  • 15 minuten stretching & kracht
  • 20 minuten basic-skills en vormen
  • 05 minuten cooling down & meditatie

Examens

Voorwaarden deelname
– Leerling is minimaal 75% van de lessen aanwezig geweest
– Leerling beheerst voorgaande examenstof
– Leerling krijgt toestemming van de Shifu of Jiaolian om deel te nemen

De instructeur kan afwijken van bovenstaande voorwaarden.

Examen kosten
€ 10,- per examen

Betalingen

Familietarief
Bij een derde familielid krijgt elk lid 10% korting.

Betaaldata:
De facturatie wordt elke 27e van de maand/kwartaal verstuurd.

Betaling
Er kan contant of per banktransfer betaald worden. I.v.m. feestdagen en vakantie kunnen lessen uitvallen. Wij brengen hiervoor geen bedrag in mindering op de contributie. U betaalt twaalf keer per jaar hetzelfde bedrag aan contributie, bij een kwartaal is dit vier keer per jaar.

Wij werken samen met Jeugd Sport Fonds. Wij zijn van mening dat elk kind moet kunnen sporten. Jeugd Sport Fonds zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten, lid kunnen worden van een sportvereniging of cultuurinstelling als hier vanuit thuis onvoldoende financiële middelen zijn.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor een proefles.