KUNGFU PANDA 5-6jr.

Shaolin Panda's

De Shaolin Kung Fu Panda les vindt elke vrijdag plaats. Zie het rooster voor het volledige overzicht. De Panda les is geschikt voor kinderen van 5 tot 6 jaar oud.

Shaolin Kung Fu helpt kinderen met het opbouwen van hun zelfvertrouwen en ook leren ze zichzelf, hun leraar en medestudenten te respecteren. Shaolin Kung Fu vereist focus, hard werken en doorzettingsvermogen, wat kinderen zal helpen in alle aspecten van het leven, niet alleen in vechtsporten. Shaolin Panda’s worden op een spelende manier klaargestoomd voor de Shaolin Dragons les (7-12 jaar).

Waarom Shaolin Panda lessen:

Kung Fu is voornamelijk goed voor kinderen om hen te helpen met het ontwikkelen van lichaam en geest. Tijdens de Shaolin Panda les zijn wij niet bezig met zelfverdediging, maar ligt onze focus op het verbeteren van balans, coördinatie, reactievermogen, flexibiliteit, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht. Naast deze voordelen krijgen de kinderen hierdoor ook meer zelfvertrouwen en leren zij niet alleen zichzelf te respecteren, maar ook hun medestudenten en de leraar (shifu), wat een groot onderdeel is van het beoefenen van Martial Arts.

Martial Arts is een zelf discipline welke focus vereist, hard werk en doorzettingsvermogen, wat kinderen zal helpen in alle aspecten van het leven en niet alleen de Martial Arts.

Shaolin Panda Lesopzet

In de lessen zullen de kinderen kennis maken met de basisprincipes van Shaolin Kung Fu. De Shaolin Panda’s worden op een spelende manier klaargestoomd voor de Shaolin Dragons les (7-12 jaar). 

De gemiddelde groepsles is als volgt opgebouwd:

  • 15 minuten warming-up
  • 05 minuten stretching
  • 10 minuten Kung Fu oefeningen
  • 10 minuten Fun en Spel

Speciale Kung Fu les voor jonge kinderen

Shaolin Kung Fu is vooral goed voor kinderen om hen fysiek te helpen ontwikkelen op het gebied van balans, coördinatie, reactie, flexibiliteit, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en kracht. Naast deze voordelen bouwen kinderen hun zelfvertrouwen op, leren ze zichzelf, hun leraar en medestudenten te respecteren, wat een groot deel is van het trainen van vechtsporten. Shaolin Kung Fu is een zelfdiscipline, die focus, hard werken en doorzettingsvermogen vereist, wat kinderen zal helpen in alle aspecten van het leven, niet alleen in vechtsporten.

Zoals eerder benoemd, worden Shaolin Panda’s op een spelende manier klaargestoomd voor de Shaolin Dragons les (7-12 jaar). Wanneer de leraren zien dat de leerling ver genoeg is om mee te trainen, kan in overleg besloten worden om de leerling eerder naar de Dragons groep te verplaatsen.

Wij werken samen met Jeugd Sport Fonds. Wij zijn van mening dat elk kind moet kunnen sporten. Jeugd Sport Fonds zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten, lid kunnen worden van een sportvereniging of cultuurinstelling als hier vanuit thuis onvoldoende financiële middelen zijn.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor een proefles.