Wing Flow System

Wat is Wing Flow System

Wing Flow System evolueert van het zelfverdedigingsconcept naar de meer verfijnde vechtkunst: brutaal efficiënte ellebogenstechnieken zijn gekoppeld aan de explosieve en snelle bewegingen met scherpe bewegingen zoals laag schoppen, open handslagen, stoten, trekken en gooien.

De economie van beweging, een perfecte combinatie van visuele en gevoeligheidsreflexen die in innovatieve trainingsmethoden worden gestopt, maken dit gloednieuwe concept geliefd bij verschillende vechtsportinstructeurs en -beoefenaars over de hele wereld.

De Wing Flow System lessen

De Wing Flow lessen vinden woensdag plaats. Zie het rooster voor het volledige overzicht. Wing Flow bestaat uit efficiënte elleboogtechnieken en explosieve bewegingen. Wij zijn de enige erkende school in Nederland.

Beginnende niveaus richten zich voornamelijk op de basis- en het defensieve delen. De hogere niveaus leren voornamelijk meer details. Hoe en waarom technieken en acties worden uitgevoerd, zal meer aan bod komen. De Wing Flow beoefenaar zal leren waarom het gebruik van reflexen belangrijk is en de “flow” in verschillende aspecten van de kunst neemt een belangrijke plaats in.

Van beginnen tot onthouden: de beoefenaar komt in een stadium waar de beoefenaar het volgende niveau bereikt, namelijk de “flow”. De eerste stap van trainen zal het focussen zijn, waardoor de flow wordt gecreëerd. Het doel is om een gevoel van controle te krijgen wanneer de beoefenaar gestresst is. De lessen worden alleen gegeven aan een selectieve groep.

Levels

Wing Flow System maakt gebruik van vijf core levels, namelijk:

  • Basic core 3 levels
  • Intermediate core 3 levels
  • Advanced core 3 levels
  • Superior 2 levels
  • Flow 1 level