Workshop Kung Fu

Kung Fu workshop

Een workshop kung fu is zeer geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een workshop kung fu is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit. Onze professionele docenten spelen daarbij graag in op uw wensen.

Inhoud van een workshop Kung Fu
Onze workshop laat u kennis maken met de oosterse sport Shaolin Kung Fu, ook wel de oorsprong van vele vechtsporten. Je wordt hier getest op motoriek, balans, lenigheid en veel meer.

De workshop begint met een kleine warming up: spieren en gewrichten worden losgemaakt. Daarna gaan we verder met het stretchen van de spieren, om vervolgens over te gaan naar de basisoefeningen als trappen en standen. Als laatste onderdeel gaan we 1 van de vele bekende vormen leren.

Kosten
De kosten van de workshop zelfverdediging hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen.

Locatie
Onze workshops kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland gegeven worden. Een workshop zelfverdediging kan prima in de openlucht plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij ook de locatie voor u regelen in Almere.

De ruimte moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Oppervlakte circa 250 m2 per 25 deelnemers,
  • Niet toegankelijk voor derden

Tijdstip
Minimaal 2 weken van te voren boeken. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden. Een volle maag en alcohol gaan namelijk niet goed samen met het zelfverdedigen. We raden u wel aan om vooraf lichtjes iets te eten, geen vloeibare etenswaren als soep.

Kleding
Kung Fu kan in sportkleding worden gedaan, met als voorkeur sportschoenen.

Taal
De workshops kunnen worden gegeven in het Nederlands of het Engels.

Andere workshops of bedrijfstrainingen
Naast de Kung Fu workshop, bieden wij ook het volgende aan.
Bedrijfstrainingen: Qigong (anti-stress)
Workshops: Tai Chi en Zelfverdediging

Bekijk hier onze algemene voorwaarden!

6-50
Deelnemers
60 of 90
Minuten
Aanvraag
Prijs Excl. BTW
Nederland
Locatie ter bespreking

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement