Workshop Scholen

Workshop voor Scholen

Bent u voor uw basisschool, middelbare school of zelfs internationale school op zoek naar een workshop in de oosterse sport? Guan Yu Martial Arts Academy heeft hiervoor een aantal leuke workshops ontwikkeld. Dit zijn de oosterse sporten: Shaolin Kung Fu, Tai Chi, Qigong en Wing Flow system (onze zelfverdedigingssport).

Workshop Kung Fu
Onze workshop laat u kennis maken met de oosterse sport Shaolin Kung Fu, ook wel de oorsprong van vele vechtsporten. Je wordt hier getest op motoriek, balans, lenigheid en veel meer.

De workshop begint met een kleine warming up: de spieren en gewrichten worden losgemaakt. Daarna gaan we verder met het stretchen van de spieren, om vervolgens over te gaan naar de basisoefeningen als trappen en standen. Als laatste onderdeel gaan we een van de vele bekende vormen leren Wu Xing Quan (5 animals).

Workshop Tai Chi & Qigong
Onze workshop is een introductie in de sport Tai Chi. De docent wisselt uitleg af met het doen van oefeningen. Naast dat de deelnemers leren wat Tai Chi is, kunnen zij het ook zelf ervaren.

De workshop begint met een kleine warming up. De spieren en gewrichten worden door middel van beweging opgewarmd. Daarna volgt een korte uitleg over de basisprincipes van Tai Chi, welke vervolgens direct in de praktijk gebracht worden. Na de basis oefeningen leer je een Tai Chi vorm die snel en makkelijk aan te leren is. De workshop wordt afgesloten met met een aantal meditaties en ademhalingsoefeningen.

Workshop Zelfverdediging
Onze workshop geeft u de basis middelen om uzelf te verdedigen. De docent wisselt uitleg af met het uitvoeren van oefeningen.

De workshop begint met een kleine warming up: de spieren en gewrichten worden losgemaakt. Daarna volgt een korte uitleg over de basisprincipes van zelfverdediging die vervolgens direct in de praktijk gebracht worden. Onderdelen als vastgrijpen, verdedigen, ontwijken, aanvallen en controleren komen aan bod.

Kosten
De kosten van één van de workshops hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops.

Locatie
Onze workshops worden op dit moment alleen nog binnen Almere gegeven. Met mooi weer kan de workshop prima in de openlucht plaatsvinden.

De ruimte moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Oppervlakte circa 250 m2 per 25 deelnemers,
  • Niet toegankelijk voor derden

Kleding
De workshop kan in sportkleding worden gedaan, met als voorkeur sportschoenen.

Tijdstip
Minimaal 2 weken van te voren boeken. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan de workshop het beste daarvóór plaatsvinden. Een volle maag en alcohol gaan namelijk niet goed samen met het zelfverdedigen. We raden u wel aan om vooraf lichtjes iets te eten, geen vloeibare etenswaren als soep.

Taal
De workshops kunnen worden gegeven in het Nederlands of het Engels.

Andere workshops of bedrijfstrainingen
Naast de Kung Fu workshop, bieden wij ook het volgende aan.
Bedrijfstrainingen: Conflict training, Qigong (anti-stress)
Workshops: Tai Chi en Zelfverdediging

6-25
Deelnemers
60
Minuten
Aanvraag
Prijs excl. BTW
Almere
Bij u op locatie

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement