Workshop Zelfverdediging

Workshop Zelfverdediging

Een workshop zelfverdediging is zeer geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een workshop zelfverdediging is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit. Onze professionele docenten spelen daarbij graag in op uw wensen.

Inhoud van een workshop zelfverdediging
Onze workshop geeft u de basis middelen om uzelf te verdedigen. De docent wisselt uitleg af met het uitvoeren van oefeningen.

De workshop begint met een kleine warming up: spieren en gewrichten worden losgemaakt. Daarna volgt een korte uitleg over de basisprincipes van zelfverdediging welke vervolgens direct in de praktijk gebracht worden. Onderdelen als vastgrijpen, verdedigen, ontwijken, aanvallen en controleren komen aan bod.

Kosten
De kosten van de workshop zelfverdediging hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen.

Locatie
Onze workshops kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland gegeven worden. Een workshop zelfverdediging kan prima in de openlucht plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij ook de locatie voor u regelen in Almere.

De ruimte moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Oppervlakte circa 3 m2 per deelnemer,
  • Niet toegankelijk voor derden,
  • Omgeving stil & rustig,
  • Kamertemperatuur

Tijdstip
Minimaal 2 weken van te voren boeken. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden. Een volle maag en alcohol gaan namelijk niet goed samen met het zelfverdedigen.

Kleding
Zelfverdediging kan in sportkleding worden gedaan, met als voorkeur sportschoenen.

Taal
De workshops kunnen worden gegeven in het Nederlands of het Engels.

Andere workshops of bedrijfstrainingen
Naast de workshop zelfverdediging, bieden wij ook het volgende aan.
Bedrijfstrainingen: Qigong (anti-stress)
Workshops: Kungfu en Tai Chi

Bekijk hier onze algemene voorwaarden!

6-50
Deelnemers
60 of 90
Minuten
Aanvraag
Prijs excl. BTW
Nederland
Locatie ter bespreken

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement