Examen: Shaolin Kids en Teens 2019

shaolin kids examen

15 juni vonden de eerste Shaolin Kids en Shaolin Teens examens bij ons plaats in Almere. Onze Shaolin Kids en Shaolin Teens mochten examen doen en vrienden en familie uitnodigen om te laten zien wat zij al die tijd bij ons hebben geleerd. De Tai Chi examens werden dezelfde dag afgenomen als de Shaolin Kung Fu examens, zodat iedereen de sfeer van de school kon proeven en kon zien wat er precies aangeboden en geleerd wordt bij ons op school.

Examen Shaolin Kids

Maar liefst 12 kinderen mochten examen doen voor hun Level 1, Level 2 of Level 3! Het was een lange zit voor de kids, want iedereen moest zijn of haar ji ben gong (basis) en vormen laten zien. Ook de vormen met wapens moesten getoond worden. De kinderen die voor het eerst examen hebben gedaan, werden al direct heel enthousiast en konden niet wachten om zelf met de stokken aan de slag te gaan.

Examen Shaolin Teens

Drie tieners hebben examen gedaan voor hun Level 1. Ook zij hebben het heel goed gedaan en voor éen iemand was dit zijn eerste examen.

Aan het eind van de Shaolin Kids en Shaolin Teens examens mochten de leerlingen doen wat zij het liefste doen, namelijk mabu staan. Om het extra spannend te maken, hebben wij gezorgd voor een verhoging. De Teens moesten iets langer dan de Kids, maar uiteindelijk heeft iedereen het volgehouden. Als zij toch eens in onze lessen net zoveel doorzettingsvermogen hadden als tijdens dit examen… Iedereen heeft het beste laten zien van zichzelf!

Uiteindelijk zijn bijna alle leerlingen geslaagd en werden de certificaten tegelijk uitgereikt met de Tai Chi certificaten.

Wij hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad tijdens het examen. Wij hadden gezorgd voor koffie, thee, frisdrank, water en wat te eten, omdat het een lange zit was. In ieder geval bedankt voor alle hulp bij het op- en afbouwen en de enthousiaste reacties van iedereen!

Mocht je enthousiast geworden zijn van het bijwonen van dit examen of van het lezen, dan kun jij je altijd aanmelden voor drie gratis proeflessen!

Bekijk hieronder enkele foto’s van het examen:

shaolin kids examen

Shaolin examen

Shaolin examen Brandon Lucas

Shaolin examen Jax Shaan Layla

Shaolin examen Isobel Dewi Iris

Shaolin examen Michaelia Wishan Liselot Alina

Shaolin examen Wishan Iris Dewi

Shaolin examen Brandon Iris

Shaolin examen mabu teens

shaolin examen mabu kids

shaolin examen mabu