Guan Yu Martial Arts Academy Schittert in Venetië

We hebben leuk nieuws te delen over onze recente reis naar Venetië, waar we deelnamen aan het Europees Kampioenschap Shaolin Kung Fu op 18 en 19 november 2023. Het was een onvergetelijke ervaring waarbij we niet alleen onze vaardigheden hebben laten zien, maar ook opmerkelijke successen hebben behaald.

Vier leerlingen uit Almere hebben de eer gehad om deel te nemen aan verschillende disciplines, waaronder duovorm, handvorm en wapen. We zijn ontzettend trots op hun toewijding en prestaties, waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook onze school hebben vertegenwoordigd.

Maar dat is niet alles! Na de intensieve competitiedagen kregen wij de kans om te worden opgeleid door ervaren Shaolin monniken uit de Shaolin tempel. De training, die plaatsvond op 20 en 21 november 2023, ging verder dan onze gebruikelijke Kung Fu vaardigheden. We werden ondergedompeld in de diepgaande filosofie en levensstijl van de Shaolin monniken, waardoor we een nog dieper begrip van onze geliefde kunst kregen.

Een hoogtepunt van deze buitengewone ervaring was de mogelijkheid om examen te doen voor de Shaolin monniken. Het was niet alleen een zeldzame gelegenheid, maar ook een enorme eer. En met grote vreugde delen we mee dat we niet alleen slaagden voor deze examens, maar ook geschiedenis schreven als de eerste school in Flevoland die examens aflegde volgens het nieuwe systeem.

Onze reis naar Venetië is nu een mijlpaal in de geschiedenis van de Guan Yu Martial Arts Academy. De successen op het Europees Kampioenschap, gecombineerd met de unieke kans om getraind te worden door Shaolin monniken en het behalen van de examens volgens het nieuwe systeem, weerspiegelen niet alleen onze individuele vaardigheden maar ook onze collectieve inzet voor de eeuwenoude kunst van Shaolin Kung Fu.

Wij zijn supertrots op onze leerlingen!

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor drie gratis proeflessen!