Wij zijn in de prijzen gevallen bij He Yong Gan Cup in Apeldoorn!

Zaterdag 2 juli 2022 heeft de Tai Chi en Kung Fu school van Almere, Guan Yu Martial Arts Academy, Almere vertegenwoordigd bij de He Yong Gan Cup in Apeldoorn.

De He Yong Gan Cup in Apeldoorn was meer dan slechts een Wushu wedstrijd. Niet alleen Wushu was hier welkom, maar ook Tai Chi, Pushing Hands, Shaolin Kung Fu en Sanda. Scholen uit heel Nederland kwamen speciaal naar Apeldoorn om mee te doen aan deze wedstrijd en ook deelnemers uit Duitsland en Belgiè waren vroeg aanwezig om hun mooiste vormen en beste Sanda aan iedereen te laten zien.

Voor bijna alle deelnemers van Guan Yu Martial Arts Academy was dit de eerste keer dat zij meededen aan een wedstrijd. ´s Ochtends vroeg verzamelde iedereen zich bij de Kung Fu school in Almere om vervolgens in een busje te stappen richting Apeldoorn. De teamspirit was dus al vroeg aanwezig. Eenmaal aangekomen in Apeldoorn was de spanning goed te voelen, vooral toen de wedstrijd prachtig werd geopend met een Chinese Leeuwendans. Toen was de wedstrijd écht begonnen!

Voor de Tai Chi wedstrijd was het voor alle deelnemers van Guan Yu Martial Arts Academy de eerste keer. De leden hebben meegedaan aan de Pushing Hands en Tai Chi Yang onderdelen. Jia Li heeft voor Guan Yu Martial Arts Academy de derde plaats bij de handvorm binnengesleept en kreeg een prachtige beker voor “Nieuw Talent bij Pushing Hands”. Mooie prijzen, zeker voor de eerste keer!

Voor het Kung Fu gedeelte werd Guan Yu Martial Arts Academy vertegenwoordigd bij de duovorm, lang wapen, kort wapen en handvorm. Hier werden medailles gewonnen bij de handvormen en lange wapens. Ook hier kreeg een lid van Guan Yu Martial Arts Academy een prachtige beker voor “Nieuw Talent bij Kung Fu”.

Guan Yu Martial Arts Academy kan niet anders dan trots zijn op de leerlingen. Niet alleen zijn de leden opgemerkt en kregen ze van alle scholen die meededen twee maal de beker van “Nieuw Talent”, ook vielen leerlingen in de prijzen die voor het eerst meededen!

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor drie gratis proeflessen!