Halloweenles Shaolin Kung Fu Kids en Teens

Woensdag 30 oktober 2019 vond de eerste Shaolin Kung Fu Halloween les plaats. De Shaolin Teens en Shaolin Kids mochten verkleed komen en de best verklede leerling kon een prijs winnen.

Het was heel mooi om te zien hoe iedereen zijn of haar best heeft gedaan. Iedereen was enthousiast en sommige leerlingen hadden zelfs Halloweencadeautjes in elkaar geknutseld voor ons! Ik heb ook mijn best gedaan met het lesgeven, want ik wilde er natuurlijk wel een Halloweensfeertje aan geven… Wat ik exact heb bedacht, houd ik lekker geheim. Zo blijft het ieder jaar weer spannend.

Iedereen heeft alles uit de (verkleedkast) gehaald!

Bekijk hieronder enkele foto’s voor een sfeerimpressie:

Wij willen graag iedereen bedanken die aanwezig was voor alle enthousiasme. Iedereen heeft alles uit de (verkleedkast) gehaald!

Geïnteresseerd in een proefles?