Shaolin Kung Fu en Tai Chi Kerstdiner 2019

kung fu kerstdiner

Dit jaar vond ons jaarlijkse (en megagezellige) kerstdiner weer plaats. Het was erg leuk om elkaar buiten de lessen te zien en ik geloof er ook zeker in dat er mooie vriendschappen zijn ontstaan, die tijdens dit soort uitjes iets makkelijker gevormd worden dan in de lessen wanneer je hard moet trainen ?.

Om 18:00 uur begon het kerstdiner, wat stiekem wel erg laat was. Iedereen had megaveel honger en veel leden zeiden ook dat zij heel weinig hadden gegeten., want; sushi! Toen de Shaolin Kids een paar rondes sushi hadden gegeten, vonden zij het wel tijd om naar buiten te gaan en hun energie te verbranden. Gelukkig was dat mogelijk bij Fuji House. Op een gegeven moment waren een paar kids ook moe en zat ik bij hen aan tafel om te kleuren. De kids namen mij mee en zochten een mooie kleurplaat voor mij uit en wilden natuurlijk dezelfde kleurplaat als hun juf. Wij hebben die allemaal in de schoolkleuren ingekleurd en aan het eind van de avond hebben wij de kleurplaten uitgewisseld en aan elkaar gegeven als “kerstcadeau”.

Het was ook erg gezellig met de volwassen leerlingen. Ondanks dat de Shaolin Kids mijn aandacht vroegen, kon ik gelukkig ook even socializen met de rest. Ik blijf erbij dat deze uitjes het perfecte moment zijn om elkaar beter te leren kennen en ik vind het leuk dat wij zoveel uitjes organiseren. Naast de serieuze lessen, is het ook belangrijk om plezier te maken met elkaar. Om even een moment te nemen om elkaar beter te leren kennen, waardoor de lessen nog leuker worden en iedereen beter met elkaar traint, elkaar beter aanvoelt. Want dan ken je elkaars persoonlijkheid ook beter, waardoor je elkaar beter aanvoelt. Ik vind het ook belangrijk dat alle leerlingen weten wie er precies lesgeven. Dat zij weten wie de leraren zijn.

Het was een hele leuke afsluiting van het jaar en ik kan stiekem niet wachten tot het kerstdiner van 2020. Hopelijk zie ik jou daar dan ook?

Mocht je het gemist hebben, bij dezen een zeer korte sfeerimpressie. Normaalgesproken neem ik wat meer foto’s, maar nu was ik vooral druk bezig met de Shaolin Kids vermaken. Want stiekem ben ik wel de leukste juf 😉

Heb je het kerstdiner gemist? Geen zorgen; volgend jaar komt er ook een kerstdiner! Ben je nog geen lid? Meld je dan aan voor een gratis proefles!