Proefles

Belangrijk omtrent COVID-19
Sporten is eindelijk weer mogelijk! Met de nieuwe maatregelen sporten we deels binnen en deels buiten.. Wilt u een proefles volgen, of heeft u nog vragen omtrent deze maatregelen? Neem dan contact met ons op.

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een proefles! Wij bieden iedereen een gratis proefles aan om zo kennis te maken met onze Shaolin Kung Fu, Tai Chi Qigong en Yin Yogalessen in Almere. Je kunt je aanmelden via het proefles formulier hiernaast.

Tijdens deze lessen kun je kennismaken met de sfeer van de school, de leraren en andere leden. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan lenigheid, kracht, balans en conditie. Elke les is anders, dus op deze manier kun je een beeld krijgen wan wat je kunt verwachten tijdens de lessen.

De gemiddelde les Shaolin Kung Fu of Tai Chi Qigong les bestaat uit:

 • Groeten naar de leraar uit respect voor de leraar en de andere leerlingen.
 • Een warming up.
  – Bij Shaolin is deze les meer gericht op het conditionele en kracht. Dit kan best pittig zijn, vooral als je net begint.
  – Bij Tai Chi is dit meer rustig en zijn we bezig met ademhaling.
 • Hierna gaan wij stretchen. Laat je niet uit het veld slaan als sommige leden ineens in de spagaat gaan: wij moeten allemaal ergens beginnen.
 • Na het stretchen gaan wij aan onze basisvaardigheden werken.
 • Na de basisvaardigheden wordt gewerkt aan vormen.

In de yin yoga les worden de asana’s gemiddeld 3 tot 5 minuten vastgehouden. Yin Yoga is geen intense “work-out”. Als je Yin Yoga beoefent, verlies je geen kracht en hoewel het niet is ontworpen om spierkracht op te bouwen, ondersteunt het dat wel door de hele structuur rond de spieren en gewrichten gezonder te laten groeien.

Kleding voorschriften:
Lange broek, een T-shirt en zaal/sport schoenen zijn voldoende om mee te doen. Yin yoga kan op je blote voeten of sokken.

   

Interesse? Meld je nu aan!

Selecteer hieronder welke dag je de proefles wilt volgen. De zaal is 10 minuten voor aanvang van de les geopend.

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  PROBEER 3 PROEFLESSEN GRATIS

  START NU
  MET KUNG FU LESSEN

  VOLG ONS OP


  FACEBOOK


  YOUTUBE


  INSTAGRAM