De school

Over ons

Wie zijn wij?

Guan Yu Martial Arts Academy is dé Shaolin Kung Fu school in Almere Muziekwijk met een speciaal ontwikkeld Shaolin Kung Fu lesprogramma voor 5- en 6-jarigen. De Shaolin Panda’s stoomt de kinderen spelenderwijs klaar voor de Shaolin Dragons, onze Shaolin Kung Fu lessen voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Vanaf 13 jaar doet iedereen mee met onze Shaolin Kung Fu lessen voor volwassenen.

Ook bieden wij Tai Chi lessen aan. Perfect voor ons drukke leven en niet voor niets steeds populairder. Bezoek de lespagina of lees onze blogartikelen over Tai Chi.

Guan Yu Martial Arts Academy is er voor iedereen. Bijna alle leeftijden kunnen bij ons terecht! Onze lessen worden aangepast aan onze leden, zodat iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau! Plezier maken is voor ons belangrijk, en respect hebben en open staan voor nieuwe vaardigheden staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij stimuleren het als school om met het hele gezin te komen trainen. Bij een derde familielid krijgt elk lid 10% korting.

Wij zijn meer dan slechts een sportschool waar je alleen komt om te trainen. Wij vinden de sfeer heel belangrijk! Wij organiseren regelmatig uitjes om elkaar eens buiten de sportschool te leren kennen. Ook organiseren wij ieder jaar een zomerkamp. Mocht je het leuk vinden, dan kun je nog meer blogartikelen lezen of een video van het zomerkamp bekijken:

Bij ons kun je met een gerust hart trainen, want alle instructeurs zijn in het bezit van een EHBO diploma en daarmee bevoegd om EHBO uit te voeren. Wij zijn altijd bezig met ontwikkelingen voor onze school en onze instructeurs, zodat wij dit vervolgens over kunnen brengen naar onze leden.

Waar komt de naam “Guan Yu” vandaan?

Guan Yu was een Chinese militaire generaal wiens krijgskunsten zo groot waren dat hij na zijn dood werd vergoddelijkt als een god. Tegenwoordig wordt hij vereerd voor zijn moed en loyaliteit. Meer informatie over Guan Yu kun je lezen in onze blogreeks Guan Yu: wie is Guan Yu? [Deel 1/2] en Guan Yu: in het hedendaagse leven [Deel 2/2]

Wat staat op het logo van Guan Yu Martial Arts Academy?

HUA JUAN

Hua Juan is chinees voor het woord “scroll”. Op de scroll is de Chinese muur afgebeeld. De Chinese muur is bekend als 1 van de 7 wereldwonderen, maar staat voornamelijk ook bekend om de Chinese geschiedenis. Met deze scroll wordt de betekenis van 5000 jaar geschiedenis van China uitgebeeld.

WU

Het teken betekent Wu, ook wel Martial. Dit is een veelgebruikt teken in de Chinese vechtkunst wereld waaronder Wu shu (Martial Arts).

Logos van onze lessen:

With special thanks to Liu Peng, Rowan and Cor for creating and designing our main logo.

Waarom kies je voor ons?

Bij Guan Yu Martial Arts Academy staat een veilige omgeving voorop. Tevens worden regelmatig leuke ledenuitjes georganiseerd om de fijne sfeer te waarborgen. Bij ons ben je lid van een familie. De leraren van Guan Yu Martial Arts Academy hebben ervaring in het lesgeven van zowel kinderen als volwassenen.

Voor jong en oud 95%
Leerzame lessen 90%
Cultuur & Sport 95%
Leuke uitjes 80%

Reviews

VOLG ONS OP


FACEBOOK


YOUTUBE


INSTAGRAM