Seminar: Shifu Liu Peng in Almere

Zaterdag 13 april vond het eerste seminar bij Guan Yu Martial Arts plaats. Shifu Liu Peng kwam bij ons op bezoek om een Shaolin Kung Fu en Tai Chi workshop te geven. Hij kwam speciaal voor ons naar Almere, omdat wij samen in China hadden getraind en omdat hij benieuwd was naar Guan Yu Martial Arts Academy en en naar de leerlingen.

Voor de kinderen was de workshop Shaolin Kung Fu zeer intensief. De jongste leerlingen die meededen waren namelijk slechts 7 jaar oud! Aan het eind van de workshop was ook de gelegenheid om vragen te stellen. Jax vroeg hoe oud shifu Liu Peng was toen hij begon met Shaolin Kung Fu, waarop “7 jaar” werd geantwoord. De ogen van Jax werden groot van verbazing. “Net als ik!” riep hij , waarna iedereen moest lachen. Na de Shaolin Kung Fu workshop, volgde de Tai Chi workshop. Deze was ook zeer pittig.

Uiteten met shifu Liu Peng

In de avond hadden de leerlingen de gelegenheid om met shifu Liu Peng mee uit eten te gaan. Er was gekozen voor Fuji House, waar iedereen elkaar beter leerde kennen.
Naast de workshops, lieten Robert en ik shifu Liu Peng meer van Almere zien. Zo namen wij de tulpenroute, waar foto’s werden genomen van shifu Liu Peng bij een tulpenveld. Ook gingen wij zondag naar de Keukenhof.
Hieronder volgen enkele foto’s voor een sfeerimpressie:

liu peng jax

liu peng jax

Liu Peng

Liu Peng Robert Angel

brandon liu peng

dewi liu peng