Shaolin Kids: Ontmoet Little Stone

Er wordt vaak gezegd dat Shaolin monniken de meest gedisciplineerde martial arts beoefenaars zijn. Hun indrukwekkende vaardigheden worden niet voor niets wereldwijd geprezen. De 3-jarige Little Stone staat elke dag om 5 uur ’s ochtends op en traint voor minstens vijf uur! Dit terwijl de meeste Shaolin monniken “pas” beginnen met trainen wanneer zij 8 jaar oud zijn. Little Stone is er dus al vroeg bij.

Ontmoet Little Stone. Deze 3-jarige jongen traint elke dag om een Shaolin master te worden

Little Stone is een sensatie in China geworden nadat videos van zijn trainingssessies viraal gingen op Social Media. Volgens Daily Mail is Little Stone zijn bijnaam en  beoefent hij Shaolin Kung Fu in Henan sinds dit april dit jaar.

Little Stone heeft op dit moment meer dan 1.80.000 volgers op de website Kuaishou. Zijn video’s worden door zijn shifu Abbot Yanbo gefilmd. In de video hoor je shifu Yanbo zeggen dat hij veel huilde toen hij net bij de tempel kwam trainen, maar dat hij aan de trainingen begon te wennen na een maand.

Check de video hier:

Mocht je een keer geen zin hebben om te trainen, denk dan aan Little Stone en zet even door! Mocht je nog geen Shaolin Kung Fu beoefenen en nieuwsgierig zijn, vraag dan een proefles aan en kom een keer mee trainen.