Shifu Robert deed Duan Pin-examen in Oostenrijk

Vrijdag 31 mei vloog shifu Robert naar Oostenrijk voor een lang weekend vol workshops en examens van het nieuwe Duan Pin-systeem. Dit systeem is zo belangrijk, omdat het wereldwijd hetzelfde is en de kwaliteit van Shaolin Kung Fu verbetert.

Zaterdagochtend stond Robert vroeg op voor een stevig ontbijt, want deze dag bestond namelijk uit workshops door Shaolin monnik Shi Yan Xuan. Maar liefst vijf van de zes onderdelen voor het examen werden doorgenomen. Wij mogen onze borst nat maken, want Robert gaf al aan veel ideeën opgedaan te hebben voor de lessen hier in Almere… Nog zwaardere trainingen, daar houden wij van, haha!

Zondagochtend volgde het zesde vorm-onderdeel, waarna direct de zes examens werden afgenomen. Als je het examen bij ons al spannend vindt, dan kun je je vast inbeelden hoe spannend de zes examens zijn voor een groep Shaolin Monniken! Maar alles is goed gegaan en Robert heeft zijn diploma’s behaald voor level 5 en level 6 van het Duan Pin-systeem.

Robert heeft dit weekend onderstaande vormen geleerd:

Level 5

  • Da Tongbei Quan
  • Da Tongbei – Partner Form
  • Theorie & oefenen

Level 6

  • Xiao Pao Quan
  • Xiao Pao – Partner Form
  • Theorie & oefenen

Zondagavond na de laatste training én de zes examens, vloog Robert weer terug naar Almere. Als jullie maandag komen trainen, krijgen jullie vast een nieuwe training vol inspiratie vanuit Oostenrijk. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat Robert heeft geleerd!

Naast dat Robert hard heeft gewerkt op zaterdag en zondag, heeft Robert gelukkig ook kunnen bijpraten met de leraren van andere scholen in Europa. Normaalgesproken heb je hier niet echt de tijd voor, maar dit weekend was gevuld met mensen die dezelfde liefde delen, namelijk Shaolin Kung Fu. Niets is zo inspirerend als een weekend vol gepassioneerde mensen!

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor drie gratis proeflessen!