The World’s Best: Shaolin Yanze Kung Fu

Shaolin worlds best

Leuk nieuws voor alle Shaolin Kung Fu liefhebbers! Shaolin Kung Fu was gisteren op SBS6 te zien bij The World’s Best. In The World’s Best strijden unieke acts van de hele wereld om een ​​prijs van één miljoen dollar en de titel “The World’s Best”. In de show komt vanalles voorbij. Van muzikanten tot circusacts en spectaculaire vechtkunst.  De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden, maar ook op de Wall of the World. Deze bestaat uit vijftig beroemde experts uit 38 landen. Elke act moet minstens 75 punten scoren om door te gaan naar de volgende ronde. De Amerikaanse jury geeft een gemiddelde van tot 50 punten en de rest van de punten komt dus van de wereldjury. Is het nog te volgen? Via de website van SBS6 kun je de afleveringen terugkijken.

Shaolin Kung Fu in The World’s Best

Naast de bekende martial arts auditie van Kukkiwon in de eerste aflevering,  verbaasde ook de Shaolin Yanze Kung Fu act de juryleden in de tweede aflevering. Mocht je het gemist hebben, bekijk dan onderstaande video:

Let op: spoilers

Mocht je The World’s Best gezellig elke donderdag om 20:30 op de televisie willen kijken, dan raden wij aan om niet verder te kijken. Maar mocht je meer willen zien, dan delen wij graag de andere acts:

Enthousiast geworden? Vraag dan een proefles aan en kom een keer mee trainen!