Informatieavond Shaolin Kids en Shaolin Teens

Vorige maand hadden wij een informatieavond op de school. Hier mochten alle Shaolin Teens en Shaolin Kids een ouder meenemen, zodat iedereen goed leerde hoe het uniform exact aangetrokken moet worden, wat de regels van de school zijn en hoe je moet in- en uitgroeten.

Het is belangrijk voor ons dat iedereen de regels goed weet, zodat hier consistent mee omgegaan kan worden. Het is niet de bedoeling dat de ene leerling wel ingroet en de andere leerling niet. Ook heeft iedereen een formulier met alle regels meegekregen, zodat ook duidelijk is wat precies gezegd wordt wanneer wij in- en uitgroeten.

Na alle informatie konden de leerlingen nog een uur lang trainen. Het was een superdrukke les, omdat iedereen natuurlijk een half uur lang moest stilzitten en luisteren én omdat de Shaolin Kids en Shaolin Teens nu in één les aanwezig waren. Toch was het leuk om iedereen voor een keertje bij elkaar te zetten, zodat iedereen elkaar nu ook beter leerde kennen.

Aan het eind van deze informatieavond vond een herexamen plaats van twee Shaolin Teens die hun examen niet hadden gehaald. Dit is helemaal geen ramp en het is juist goed voor de leerlingen om te zien dat niet iedereen het examen in één keer haalt. Je moet altijd je best blijven doen, ook al denk je dat je alles al weet en kunt. Een basis of vorm kennen is iets anders dan een basis of vorm kunnen.

Het was een geslaagde avond en wij zullen in de toekomst vaker zulke avonden organiseren, omdat er natuurlijk steeds nieuwe leden bijkomen.

The Virtual Storytellers hebben prachtige foto’s geschoten. Bekijk hieronder enkele foto’s voor een sfeerimpressie, maar volg ons ook zeker op Facebook en Instagram om niets te missen!

Geïnteresseerd in een proefles?