Uitje: UK Martial Arts Show 2019

Begin mei zijn wij met een groepje naar Doncaster, Engeland gegaan, om de UK Martial Arts Show 2019 te bezoeken. Wat was dit een heerlijk lang weekend! 3 mei 2019 vlogen wij naar Doncaster Sheffield Airport en zondag 5 mei 2019 lagen wij weer heerlijk in ons eigen bed in Nederland. Wij hebben VIP tickets aangeschaft, zodat wij mee konden doen aan workshops, van bijvoorbeeld Aaron Gasser (Ginger Ninja Trickster), Master Sken, Mark Strange en Zara Phythian. Het was superleuk om grote namen te ontmoeten en aan hun workshops mee te doen. Wij zijn zeker van plan om volgend jaar weer te gaan met wellicht een grotere groep leerlingen. Voor Brandon was het de eerste keer vliegen, dus extra speciaal! Ook hebben wij zondag 5 mei wedstrijden bijgewoond. Het was zeer interessant om andere stijlen te zien.

Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie:

De VIP tickets klaarleggen voor vertrek!

Brandons eerste keer met het vliegtuig.

Brandon en zijn vader.

Natuurlijk zijn shifu Robert en ik ook mee.

De dag van tevoren even kijken waar de UK Martial Arts Show zal plaatsvinden. Gelukkig voor ons bleek de locatie slechts 5 minuten lopen van het hotel.

Er bleek een schaatsbaan te zijn in de Dome. Helaas hadden wij hier dit jaar geen tijd voor. Wellicht een uitje voor volgend jaar?

Brandon en shifu Robert.

Op de foto met de posters

Ginger Ninja Trickster

 

Master Sken

Mark Strange

Zara Phythian

Silvio Simac

Sandy Holt

Andrew Chi Osbourne

Samuel Kwok

Alfie Lewis

Workshops