Wat moet je weten over Kung Fu Panda 4?

kung fu panda

Ik zie steeds meer nieuws verschijnen over Kung Fu Panda 4 en steeds meer websites zeggen dat dit jaar waarschijnlijk Kung Fu Panda 4 uitkomt! Ik heb het nieuws van de verschillende bronnen verzameld en in dit artikel samengevat.

Kung Fu Panda 4 is een van de films waar onze leden het meest naar uit kijken. Kung Fu Panda 4 was al lang in de wacht. De Kung Fu Panda-films waren zeer succesvol en hebben een groot aantal fans. Veel leden wachten vol spanning op het volgende deel van de serie van deze franchise.

Er werd officieel aangekondigd dat de franchise zes films zou hebben. De eerste drie films werden uitgebracht met de liefde van grote critici.

Wanneer komt de film uit?

De film heeft geen release-patronen, dus we hebben geen releasedatum voor de komende film. Aanvankelijk zou Kung Fu Panda 4 uitkomen in 2018. De film werd vertraagd en uitgesteld tot 2020. Volgens een aantal bronnen zal het dit jaar uitkomen. Laten we het hopen!

De cast

Jack Black als Po Ping, Angelina Jolie als Tigress, Dustin Hoffman als Master Shifu, Seth Rogen als Mantis, Lucy Liu als Viper, Jackie Chan als Crane, James Hoang als Mr Ping.

Uiteraard zullen er veranderingen zijn die afhankelijk zijn van de plot van de film.

Het plot

Volgens de vorige film weten we nooit wat te veronderstellen wanneer Po zijn vader en de panda’s ontmoet. Dit heeft de film al emotioneel en leuk gemaakt.

De vierde film kan meer familie-gerelateerde momenten opleveren en ook de grappige Po is iets wat we niet mogen missen. Tegelijkertijd kunnen we genieten van de serie spin-offs en tv-series. Nicktoons heeft verschillende tv-series die ons kunnen helpen wachten!