Wij zijn in de prijzen gevallen bij de Guo Shu Cup in Amsterdam!

Zondag 6 november 2022 hebben we meegedaan aan de Guo Shu Cup in Amsterdam. Dit was erg pittig voor de meeste leerlingen, want zoals jullie ook konden lezen in het blogartikel over de Leeuwendans en Kung Fu demonstratie, vond dat op 5 november 2022 plaats…

Waar de helft verstandig was en zaterdag op tijd naar huis ging, was de andere helft aan het nagenieten. We hebben tenslotte hard getraind voor zowel de demonstratie als de wedstrijd. De demonstratie ging zo goed, dat de wedstrijd vast ook wel goed zou komen.

En dat klopte! Iedereen had het super goed gedaan en we zijn weer in de prijzen gevallen. Het was een heftig weekend, vooral voor wat leerlingen die vrijdag 4 november terugkwamen van vakantie en zaterdag 5 november meededen aan de demonstratie en zondag 6 november aan de wedstrijd. Maar we hebben het gedaan!

De dag begon al vroeg, maar het was zo goed georganiseerd dat de jonge kinderen vroeg en vlot aan de beurt kwamen. Hierdoor hadden zij weinig last van de zenuwen en hebben ze beter gepresteerd dan wij hadden durven dromen!

Ook voor de wat oudere kinderen was het rooster goed te doen. Het wachten viel alleszins mee, waardoor de zenuwen goed onder controle gehouden konden worden.

Wij zijn supertrots op onze leerlingen!

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor drie gratis proeflessen!