Zelfverdediging Almere

Guan Yu Zelfverdediging Almere

Guan Yu weerbaarheid en zelfverdedigingsprogramma is speciaal voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar ontwikkeld . Hierin komen de belangrijke technieken van Chinese vechtkunsten zoals Shaolin en Tai Chi naar voren. De kinderen leren op een leuke dynamische manier, praktische vaardigheden voor effectieve zelfverdediging en worden hierdoor weerbaarder dan dat ze voorheen waren.

Zelfverdediging kinderen Almere

De kinderen leren in een korte tijd meer zelfvertrouwen te krijgen en leren hoe zij zich moeten verdedigen in verschillende situaties waar ze in hun dagelijkse leven mee te maken kunnen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan nare situaties op straat en op school, waar een kind in terecht kan komen wanneer zij bijvoorbeeld alleen zijn.

De kinderen leren op een kindvriendelijke manier de principes van de-escalatie en het afwenden hiervan en om agressie te verminderen. Ook worden onderwerpen zoals pesten besproken.

De oefeningen zijn gebaseerd op een spelenderwijze manier van trainen, waar de kinderen met elkaar en van elkaar leren. Belangrijke levensvaardigheden zoals respect, discipline, kracht, motoriek en co├Ârdinatie komen in deze lessen uitgebreid aan bod. Alle lessen starten met een warming-up gevolgd door stretch oefeningen.

Lesprogramma zelfverdediging Almere

Geïnteresseerd? Bekijk meer informatie over de zelfverdedigingsles. Schrijf jouw kind direct in voor een gratis proefles of neem contact met ons op!